Nieuw-Eken ontwerpt uw logo en/of huisstijl

 

De ontwerpstijl van onze logo’s is fris, helder en no nonsense. Bij ons krijg je geen logo waarvan de betekenis op een heel A4’tje moet worden uitgelegd. Als je wilt, maken we van je logo ook een animatie: zeer geschikt als email-handtekening of als starter bij presentaties.
Bij het ontwikkelen van de huisstijl bedenken we graag slimme, onconventionele oplossingen. Handige adresstickers in plaats van bedrukte enveloppen. Een op maat gemaakte stempel voor op briefpapier.

Soms is een logo alleen een schrijfwijze (woordmerk), soms staat er een plaatje bij (beeldmerk). Soms is het meer een icoon: een op zichzelf staande afbeelding. Zodra we het ontwerp van je logo gaan toepassen op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, adresstickers, autobelettering of website, ontwikkelen we de huisstijl: we ontwerpen dan een combinatie van het logo plus de belettering van bijvoorbeeld het adresblok, met de daarbij horende lettertypekeuze, kleurkeuze, vlakverdeling en vaak ook nog nieuwe grafische elementen. Sommige klanten hebben alleen een goed logo nodig en regelen verder alles zelf. Andere klanten willen, zodra het logo gereed is, het complete pakket van huisstijldrukwerk, een folder en een website door ons laten verzorgen. Kan allemaal.