Rob-Nieuwenhuizen-en-Karin-Eken-Nieuw-Eken-grafisch-en-ruimtelijk-Ontwerp

Over ons

Nieuw-Eken Ontwerp is het ontwerpbureau van Rob Nieuwenhuizen en Karin Eken. Professionele ontwerpers met veel ervaring en klanten door heel Nederland. Of we nu een presentatie ontwerpen, drukwerk vormgeven of een website opzetten – wij zorgen dat het communiceert! Waar grafisch en ruimtelijk ontwerp samenkomen: daar zijn we in ons element.

Rob Nieuwenhuizen heeft 20 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van meubels en interieurs. In 1998 startte hij meubelmakerij Atria Interieur in Leiden, samen met Marco Terlouw. Momenteel richt hij zich met name op het ontwerpen van meubels en interieurs; voor de realisatie werkt hij samen met een aantal uitstekende meubelmakers uit de regio. Rob heeft een talent om al te snappen wat voor meubel u wilt hebben, nog voordat u het zelf goed onder woorden kunt brengen. Vooral ‘specials’, waarvoor speciale oplossingen worden gezocht, zijn fijne opdrachten.

Karin Eken richtte in 1997 Tegenwind Grafisch ontwerpburo op in Leiden, samen met Roelant Meijer. Haar opleiding tot grafisch ontwerper heeft ze (na enkele jaren Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft) gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Aansluitend werkte ze bij de Vormgeversassociatie in Laag-Keppel. Karin wordt door onze klanten geroemd om haar betrokkenheid en haar taalgevoel. Ze doet suggesties voor tekst, en bestanden komen meestal al na 1 correctieronde foutloos retour. Verder heeft ze een grote liefde voor illustratie en voor 3D-projecten zoals verpakkingen en bouwplaten.

SDertien Nieuw-Eken Ontwerp is gevestigd in het voormalige CBS-gebouw in Heerlen. We maken deel uit van de derde verdieping, ook wel SDertien genaamd: het grootste creatieve cluster van heel Zuid-Limburg. Hier wordt de voormalige mijnstreek opnieuw uitgevonden!