Vergadertafels en directiekamers van Nieuw Eken

Kies voor een originele, creatieve, representatieve en en prettige vergadertafel op maat

U wilt een bijzondere én representatieve vergadertafel

Voor Instellingen en bedrijven die iets bijzonders zoeken maken wij vergadertafels op maat.
Op uw verzoek komt onze interieur ontwerper Rob Nieuwenhuizen bij u langs om uw ideeën en wensen te bespreken. In het gesprek kan snel worden aangegeven wat binnen uw budget haalbaar is, zodat u direct een beeld heeft van de mogelijkheden. In ons portfolio zitten zowel complexe, massieve tafels uit het topsegment, alsook budget-vriendelijke tafels met een basic uitstraling.

Uitgangspunt is steeds de beste tafel te ontwerpen

Op de foto’s kunt u iets zien van onze benadering. De verschillende ontwerpen zijn zeer divers. En de vorm en uitstraling zijn niet toevallig. De conferentietafel van de oude bibliotheek Thysiana aan het Rapenburg in Leiden is klassiek in vorm en uitvoering: massief, donker gebeitst eiken. De vergadertafel van het Starterscentrum in Maastricht is licht, basic, industrieel en gemaakt van gezeept underlayment. De vergadertafel – in massief gelakt iepen– van woningbouwcorperatie Portaal heeft de vorm van een ei/ovaal. De directeur zit als primus inter pares aan de punt. Aan zo’n met aandacht ontworpen en gemaakte vergadertafel is het prettig vergaderen.

Uitgangspunt is steeds de best passende tafel te ontwerpen

Dat wil zeggen: de vergadertafel die verrast én voldoet aan uw verwachtingen. Vanaf zo’n 1000 euro krijgt u bij ons een tafel op maat inclusief het ontwerp. (budget, young & creative uitstraling). Maar ook als u meer kunt besteden krijgt u bij ons “waar voor uw geld”, zie de voorbeelden op deze pagina. Als u op een foto klikt krijgt u uitvergrotingen te zien.
Nieuw-Eken Ontwerp Interieur werkt vooral -maar niet per se- voor instellingen, bedrijven en particulieren in de regio Zuid-Limburg, Maastricht en Parkstad. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent in wat wij u kunnen bieden: naar de contactpagina. Een kleine introductie over ons vindt u op de ‘wie wij zijn’ pagina. Informatie over onze werkwijze vindt u op de pagina werkwijze-meubel-en-interieurontwerp