kantoor sdertien carbon6 heerlen uitzicht juni 2018

Nieuw-Eken Ontwerp

Telefoon:
+31 6 497 308 05 (Rob Nieuwenhuizen)

E-mail:
rob@nieuw-eken.nl

Adres:
Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen
NB: voor autonavigatie invoeren: Mijnmuseumpad, Heerlen.
Wandelroute vanaf NS-station Heerlen CS: bekijk kaart.

KVK 273 21 228 | BTW NL819604938B01

Enthousiast over onze ontwerpen? Bel ons!

Naar aanleiding van dit eerste contact kunnen we een afspraak maken om één en ander nader te bespreken.

In een persoonlijk gesprek, waarin wij gericht vragen naar uw ideeën en voorkeuren omtrent functie, vorm, formaat, materiaal, afwerking en budget, kunnen wij aangeven welke mogelijkheden er zijn. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden, zodat de situatie ter plaatse kan worden opgenomen. Op basis van dit onderhoud, dat ongeveer anderhalf uur duurt, krijgt u van ons advies, een ontwerpschets en een richtprijs. De kosten hiervoor bedragen vanaf € 90,- voor een los meubelstuk en vanaf €150,- voor een keuken, meerdere meubelstukken of interieur (Bij opdracht van ontwerp en / of uitvoering hoeft u dit echter niet te betalen).
Op uw verzoek, maken wij vervolgens een definitief ontwerp. Hierin verwerken wij uw opmerkingen en ideeën. Wanneer u akkoord bent met het definitieve ontwerp krijgt u van ons de prijsopgave voor de uitvoering. Wij werken hiervoor nauw samen met door ons geselecteerde meubelmakers. Als u daar prijs op stelt is het mogelijk een bezoek te brengen aan de houtwerkplaats.

Het staat u echter ook vrij die uitvoering zelf ter hand te nemen of onder te brengen bij een bedrijf van uw keuze. In dat geval betaalt u ons alleen voor het ontwerp: kosten hiervoor bedragen 12 procent van de richtprijs.

 

Levering vindt gewoonlijk plaats 6 tot 10 weken na ontvangst voorschot, of anders in overleg.