Kasten op maat | ontwerp en uitvoering Heerlen | Zuid-Limburg

Een kast die pást

Kasten op maat, als het moet passen

Je wilt iets moois hebben, van goede kwaliteit en precies passend op de plek die ervoor beschikbaar is, dan is het handig dat de ontwerper óók meubelmaker is. Die begrijpt dat de kast moet passen in centimeters (milimeters!) maar ook in stijl en sfeer. Of wij daarin slagen kunt u misschien zelf beoordelen aan de hand van de vele foto’s en voorbeelden van gerealiseerde projecten op onze website. Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden heel divers, zowel in vorm als in sfeer.

Ervaring en creativiteit

Wij realiseerden al vele kasten op maat. Hangende kasten, zwevende dressoirs, we ontwerpen ze al jaren op maat. Op uw verzoek komt onze interieurontwerper Rob Nieuwenhuizen bij u langs om uw ideeën en wensen te bespreken. In een ongedwongen gesprek kan snel worden aangegeven wat voor uw budget haalbaar is en welk budget nodig is om uw wensen te realiseren. Zodat u direct een beeld heeft van de mogelijkheden.

Uitgangspunt is steeds de voor u beste kast te ontwerpen

Dat wil zeggen: de maatwerk kast die verrast én voldoet aan uw verwachtingen. Daartoe zal ik u ook vragen naar uw voorkeur voor materialen, voorbeelden die u inspireren et cetera. Voor ons is het handig als u aan de hand van verzamelde foto’s, knipsels, een moodboard, Pinterest, kunt laten zien wat u inspireert. U vindt alvast een aantal voorbeelden op deze pagina. Als u op een foto klikt krijgt u een uitvergroting te zien.

Wie, wat, waar? en hoe

Nieuw-Eken Ontwerp Interieur werkt vooral -maar niet per se- voor instellingen, bedrijven en particulieren in de regio Zuid-Limburg, Maastricht en Parkstad. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent in wat wij u kunnen bieden: naar de contactpagina. Een kleine introductie over ons vindt u op de ‘wie wij zijn’ pagina. Informatie over onze werkwijze vindt u op de pagina werkwijze-meubel-en-interieurontwerp