Nieuw-Eken Ontwerp | Interieur ontwerp en advies | kwaliteit op maat Zuid-Limburg

Een interieur op maat -laten- maken

U hebt ideeën over hoe u uw interieur wilt (her)inrichten maar overweegt om een ontwerper te laten meedenken. Om de eigen ideeën te toetsen en misschien nieuwe ideeën op te doen. Een frisse blik van iemand die gewend is ruimtes in te richten en meubels op maat kan ontwerpen. U gaat ongetwijfeld een respectabel bedrag uitgeven aan de inrichting. Voor een bescheiden bedrag maakt u snel een inschatting of onze expertise voor u van waarde kan zijn

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nieuw-Eken Ontwerp Interieur ontwerpt en realiseert interieurs op maat. In nauw partnerschap met betrouwbare en vakkundige meubelmakers realiseren wij maat-interieurs met stijl en uitstraling. We zijn goed in het bedenken van mooie, praktische en soms onconventionele oplossingen. In alle mogelijke materialen, in elke mogelijke vorm. Wij hebben ervaring met woninginterieurs, ontvangstruimtes en directiekamers bij instellingen en bedrijven en met de inrichting van winkels en expositieruimtes. Dat we ook goed grafisch ontwerp in huis hebben kan voor uw project extra meerwaarde opleveren. De foto’s van gerealiseerde projecten geven een goed beeld van onze stijl en kwaliteitsstandaard.

Onze stijl in een paar woorden

Steekwoorden: Licht en ruimtelijk ontwerp. Oog voor contrast en balans in ontwerp. Voorkeur voor gebruik van materialen met een natuurlijke uitstraling zoals massief hout, staal en natuursteen en composiet. Vormgeving gebaseerd op de vraag van de klant. Maatwerk dus niet alleen het aanpassen van standaard modules. Wij kiezen voor kwaliteit.

Wij werken in dienst van onze klanten

In onze optiek begint kwaliteit bij het eerste gesprek. Het gaat er om wat u wilt en we vinden het daarom van belang dat de communicatie soepel en in een prettige sfeer verloopt. Uiteraard zullen we niet aarzelen u, naar aanleiding van uw verhaal eigen voorstellen of alternatieven voor te leggen. Maar wij stellen onze ervaring en expertise graag in dienst van uw wensen.
Nieuw-Eken Ontwerp Interieur werkt vooral -maar niet per se- voor instellingen, bedrijven en particulieren in de regio Zuid-Limburg, Maastricht en Parkstad. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent in wat wij u kunnen bieden: naar de contactpagina. Een kleine introductie over ons vindt u op de ‘wie wij zijn’ pagina. Informatie over onze werkwijze vindt u op de pagina werkwijze-meubel-en-interieurontwerp