Logo van Nieuw-Eken Ontwerp

Nieuw-Eken Ontwerp | Meubel en Keuken Ontwerp


Meubels en Keukens

Werk

Nieuw-Eken Ontwerp Interieur ontwerpt en realiseert interieurs en interieurobjecten zoals b.v. meubels en keukens op maat. In nauw partnerschap met betrouwbare en vakkundige meubelmakers realiseren wij maat-keukens met stijl en uitstraling. Maar ook voor representatieve vergaderruimtes, directiekamers of losse meubels bedenken wij graag inventieve en stijlvolle oplossingen.

Bovenal kijken we uit naar special products. We zijn goed in het bedenken van mooie, praktische, soms onconventionele oplossingen. In alle mogelijke materialen, in elke mogelijke vorm.

De foto’s van gerealiseerde projecten geven een goed beeld van onze stijl en kwaliteitsstandaard.

Steekwoorden: Licht en ruimtelijk ontwerp. Oog voor contrast en balans in ontwerp. Voorkeur voor gebruik van materialen met een natuurlijke uitstraling zoals massief hout, staal en natuursteen en composiet. Vormgeving gebaseerd op de vraag van de klant. Maatwerk in alle aspecten.

Klanten

Onze klanten zijn zowel particulieren als -kleine en grote- bedrijven en maatschappelijke organisaties. Nieuw-Eken Ontwerp Interieur werkt vooral -maar niet per se- voor instellingen, bedrijven en particulieren in de regio Zuid Limburg, Maastricht en Parkstad.

Meubelwerktekeningen

Naast ontwerpwerk voor opdrachtgevers maken we ook handleidingen met werktekeningen voor eigen ontwerp meubels. Deze handleidingen in boekvorm of als PDF zijn te koop in onze eigen webwinkel neo-eko-meubelwerktekening.nl